Överdriven eller dedikerad?

 
Hej alla glada. Idag är det söndag och jag har idag kört mitt sjunde träningspass denna vecka. För mig att ha tränat varje dag på en vecka känns inte galet eller överdrivet som många skulle påstå, men det beror på hur man ser det.. Jag har gymmat i snart tre år och tagit det seriöst i perioder. Nu är en sådan period igen, och jag vill verkligen ge 110%. Anledningen är helt enkelt att jag vill bli bättre. Starkare, snabbare, uthålligare, Jag vill inte bli en bikini fitness modell som tjejerna i videon (fortfarande inspirerande dock!) utan skulle hellre vilja bli en riktig atlet. Medaljer och pokaler liksom. Och det kräver jääävla anamma!
Måste även lägga till att det är helt okej att träna varje dag, det är vad kroppen är gjord för, till skillnad från att sitta ned hela dagarna och jobba. Dock så ska man inte träna samma muskelgrupp två dagar i rad, men det är ju uppenbart. :D

Insiktsfullt

Att sätta ord på tankar och känslor har aldrig varit min starka sida. Min förmåga att känna tusen lika starka känslor på en gång misslyckas aldrig med att överrumpla mig och till slut vet jag inte vad som är rätt eller fel längre. Upp eller ned. Ja eller nej. 
 
Idag fick jag en viktigt insikt när jag talade med en utomstående tredje part. En insikt som med all säkerhet kommer att förändra hur jag kommer att leva mitt liv hädanefter. Det kändes så mäktigt på något sätt, att helt plötsligt så släpptes den äckliga, påfrestande spärren som hindrat mig från att gråta när jag verkligen har behövt det. Idag försvann det och jag kunde känna genuina känslor igen.
 
Jag menar att jag har varit som en robot. Jag slutade bry mig om mig själv och lät mig inte få känna varken srog eller lycka. Kunde bara känna skuld för att jag tyckte, kände, sade, gjorde. Men det blir bättre nu.
 
 

2. 5 dåliga saker om dig

1. Jag skjuter konstant upp saker till sista sekunden. 
2. Jag slösar pengar religiöst och kan inte alls spara.. Nej, jag måste skärpa mig med detta.
3. Jag kan vara väldigt blyg i många situationer vilket hindrar mig från många saker.
4. Jag är sjukt dålig på matematik.. Ja, det kan nog listas som en dålig sak om mig då det är både jobbigt och pinsamt!
5. Jag är lite konflikträdd och vill helst inte sätta ned foten när jag behandlas illa utan ursäktar hellre den andras beteende. Ja, det måste jag också skärpa mig med.
 
Negativa och dåliga saker om sig själv är ju egentligen inget man vill fokusera på, men samtidigt är det viktig att vara ärlig mot sig själv och kunna se sina egna brister, det är då man kan jobba på dem. Det är dagens visdomsord från mig!
 
 

Efter lovstider

Såhär känner jag och säkert många andra studenter just nu.
 
Hej! Nu är höstlovet slut och jag saknar redan tillbaka. Ett lov där jag inte gör något annat än tar hand om mig själv var precis vad jag behövde, men en vecka till skulle inte skada. Jag tränade i princip hela lovet för att träningsglädjen är på topp, men misstänker att jag kan ha gått lite väl hårt då kroppen min är helt utmattad.. Nåja, så kan det gå.
Skolmässigt har jag fortfarande noll motivation och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det. Jag har till och med fått ett intresse för läsning för att ha något att göra istället för att plugga.. Ja, jag läste nyligen ut Kafka på stranden och det var nog den knasigaste och tramsigaste boken jag varit med om. Läs den!