And if I may just take your breath away

Godkväll. Det har varit en väldigt lång dag idag.. Jag är så himla trött hela tiden (mitt egna fel för att jag aldrig går och lägger mig en skaplig tid..) och har varit lite smått nere på senaste. Men det är mycket bättre nu!
 
Det var Fairtrade dag i skolan bland annat, ett inte så himla viktigt event men ändå trevligt med omväxling. Efterskolan åkte jag och Linnéa till Nacka och drack en varsin Frappucino och käkade sushi till middag och snackade om allt och inget. Väldigt skönt att få göra något om dagarna när ens lägenhet ändå oftast står tom. 
 
Lite bra musik på det.

1. 10 sanningar om dig själv + bild på dig själv

1. När jag och en av mina närmsta kompisar var små var vi övertygade om att vi hade magiska krafter och kunde bl.a se in i framtiden (jag skäms fortfarande). 
 
2. När jag var liten hade jag tendens till kleptomani och stal saker utan vidare eftertanke (skäms fortfarande här med).
 
3. Jag blir väldigt stressad om jag inte har ny musik att lyssna på dagligen så söker konstant efter ny musik.
 
4. Jag har inga rädslor som till exempel mörker eller spindlar, min enda rädsla är att få cancer eller en annan livshotande sjukdom.
 
5. Jag drömmer väldigt mycket varje natt och har lärt mig att mer eller mindre kontrollera mina drömmar och "hoppa ur" dem om jag vill.
 
6. Jag var en könsförvirrad unge en gång i tiden och klädde mig i killkläder och betedde mig grabbigt när jag var 12-14 år, och ville vara kille. Jag vet inte hur, men det gick över helt när jag blev 15.
 
7. Det finns egentligen inget jobb eller yrke jag skulle vilja ha, efter gymnasiet vill jag bara resa och inte alls behöva tänka på ansvar.
 
8. Jag har väldigt svårt att se saker från andras perspektiv/sätta mig in i andras situation, är ganska inskränkt i mig själv, även om jag försöker att förstå andra på det sättet.
 
9. Jag har väldigt dåligt konsekvenstänk och agerar för mycket på impuls utan eftertanke.
 
10. Jag är extremt dålig med pengar och lyckas aldrig spara eller ha något kvar till slutet av månaden. Jobbar på det!
 
+ en väldigt stor bild på mä.
 
 

30 frågor

För att göra bloggandet mer intressant (för mig) och för att kunna hålla igång det nu i början så tänkte jag svara på dessa frågor då och då, helst allihopa!
 
1. 10 sanningar om dig själv + bild
2. 5 dåliga saker om dig
3. 5 bra saker med dig
4. 3 låtar du aldrig tröttnar på
5. Någon du älskar
6. Din familj
7. En artist du gillar, och varför
8. Dina bästavänner
9. Din favorit blogg?
10. En semester du kommer ihåg
11. En serie du älskar
12. En av de roligaste stunderna
13. En vän du haft sedan lågstadiet
14. Favoritserie
15. Någon du saknar
16. Hur sminkar du dig?
17. Vad vill du göra innan du dör
18. Ditt värsta minne
19. En av de roligaste stunderna
20. En artist du gillar, och varför
21. Favorit sommarbild
22. Smeknamn, varför
23. Någon som alltid gör dig glad
24. Min framtid
25. Något jag vill ha
26. Någon som alltid får dig att le
27. Video på hur du fixar dig inför skolan
28. En bild som du alltid skrattar åt
29. 10 frågor om allt och inget
30. Något/Någon/Några som du aldrig skulle kunna leva utan

Helgen

 
Lite gottsaker från helgen. Det har varit en väldigt trevlig helg! Fredagen började med skola och lite jobb, och sedan spendera kvällen hos Linnéa med anden i glaset, fotbollsmatchen och ett par vinflaskor.
Hela lördagen spenderades i stan med Oscar och vi åt cupcakes, pizza och såg den nya skräckfilmen The Conjuring på bio. Hade hört mycket gott om den, själv tycker jag att den var sådär, inte läskig iallafall!
Idag har det bakats och jag borde göra lite skolarbete. Men söndagar är till för att lata sig på. ~

Box

 
Godkväll!

Så detta är min nya blogg. Får se hur det går att hålla den igång, gått sådär förut, tror detta är min femte blogg? Hah.

Idag blev det ett kärt återseende med träningen. Har haft körtelfeber så har på grund utav det inte kunnat eller fått träna, men det kändes ändå väldigt bra idag med boxningen. Dock sådär med styrketräningen, har gått ned sjukt mycket i muskelvikt. Det är bara att börja igen!

Utöver det var det prov idag i Europakunskap som jag på något sätt råkade få väl godkänt på trots att jag total vägrar plugg. Livet är ju ändå så gott just nu.


Hello