Bleh

Den här lilla manicken alltså. Blender C3 Mix & Go. Den stod inslagen i köket igår till mig, på min 19:de födelsedag! Jag lever för smoothies och den är så jävla grym och lätt att använda! Och fiin.
Det känns konstigt att jag är 19 år nu. Det känns lite för vuxet för mig egentligen, jag känner mig som 15-16 inombords fortfarande. Så jag undrar vilken ålder man egentligen mognar till i skallen och blir vuxen mentalt? Jag kommer typ vara en tonåring förevigt.
 
De senaste dagarna har jag mått sådär. Har varit hur hängig som helst, knappt kunnat haft ögonen öppna förutom de första timmarna på dagen, samt en väldigt svullen hals. Jag har slarvat med sömn, kost och träning och fått i mig för mycket alkohol och koffein än vad jag är van vid. Detta resulterade i vad jag tror var magkatarr, ajj.. Idag är det bättre på den fronten men jag har istället haft migrän. Jag bara sover och sover här hemma, men ju fortare jag mår bra desto bättre. :) Nu gäller det egentligen att satsa på skolarbetet ordentligt..!