Man har aldrig för många tröjor

Helluj. Skön dag idag, den har mestadels spenderats i Nacka Forum med min kära pojk, där tanken egentligen bara var att hitta en topp som var lite party till imorgon, när jag och min vän Caroline ska dra ut till Collage, onsdagsklubben, lill-lördag, yeah! Hittade ju det, men råkade även trilla in på Vila och köpa två tröjor som var på rea båda två, så varför inte liksom.. Bland annat den ovan ^ bara 149kr, vi kör på't! Öppen rygg kändes chic, typ. Jag har aldrig riktigt fattat vad som är snyggt och inte, det är mestadels på grund utav min kompis Linnéas riktigt bra smak i kläder jag har påverkats av. Får ju ändå tacka för det!
Senare idag ska jag och O dra ut på en liten springtur, där vi kombinerar både backintervaller och långdistans. Ska bli sköönt, nu när våren är här på riktigt kan man ta en liten paus från gymmet och köra utomhus istället.
 

Rumpträning

 
Här var det längesen man skrev. Har menat att göra det flera gånger men aldrig fått tummen ur, ska ge det ett gediget försök nu ;) Jag har påsklov nu, mitt sista lov någonsin, och det är så himla skönt och välbehövligt. Jag har inte så mycket skolarbete men det lilla jag har ska jag försöka prioritera. Annars så ska detta lov tillbringas för det mesta med min pojkvän & gymmet men ska få till någon kompisdejt också.
 
Idag så var jag inte alls taggad på att träna egentligen, men "tänk på känslan efteråt" var en tillräckligt motiverande tanke så jag och O tog varsinn PWO-shake och drog dit. Slutade med ett riktigt lyckat rump&ben pass, där jag bland annat gjorde övningarna ovan ^. Det blev mycket fokus på låg vikt och många reps, vilket förstås resulterade i gryym kontakt. Jättenöjd! Vi ska nu dra ned till coopen och köpa lite läsk och jag ska även köpa lite mörk choklad till mina jordgubbar, så blir det mys framför nya Game of Thrones avsnittet. Ha det bra! :)